• Novo
Oasis OH-5 Plus krema klasične gitare s 50% - ным увлажнением za gitare u više suhom okruženju

Oasis OH-5 Plus krema klasične gitare s 50% - ным увлажнением za gitare u više suhom okruženju

Buyers rating:
HRK 149.70

Iznos

OPĆE INFORMACIJE
Iako je originalni plava Oaza pruža dovoljnu vlažnost u mnogim sredinama, to ne svugdje na snazi. Zahtjevi vlage pustinje, planinskih država ili hladnog sjevera prelazi sposobnost ovlaživanja uređaja. Iz tog razloga tvrtka Oasis je razvio ovlaživač zraka Oasis Plus+. Plus+ je iste veličine i oblika kao i izvorni blue Oasis, ali je izrađeno od drugog materijala koji osigurava 50% veću vlažnost.
Jer ovlaživač Oasis Plus+ je iste veličine kao i originalna Blue Oasis, i on ima 50% veću vlažnost, trebat će napuniti Oasis Plus+ češće nego izvorni Blue Oasis.
Ako koristite hygrometer, Oasis preporučuje koristiti Oasis Plus+, kada je vlažnost zraka u prostoriji ispod 25%. Izvorni plava Oaza treba koristiti kada je vlažnost okoliša sobe iznosi od 25 do 40%. Veća od 40% vam ne treba koristiti alat zraka.
Također je važno pratiti vlažnost zraka unutar kućišta vašeg uređaja. Veličina kućišta, dizajn, materijal i drugi faktori će utjecati na влагопроницаемость svakog tela. Iako je opće pravilo za korisne, dobre hygrometer, koji se nalazi unutar kućišta uređaja, će vam dati najbolje informacije o točnim zahtjevima za vlaženje.
Učinkovito ovlaživanje zraka u ekstremnim klimatskim uvjetima.

Parametri proizvoda

Broj Modela:
O-5
Vrsta:
Ovlaživač zraka

To se sviđa i kupcima

5pcs crno stablo 1/2 violinski vrat vrat violinski shop
  • Novo
Ocjena:

5pcs crno stablo 1/2 violinski vrat vrat violinski shop

Ako imate bilo kakvih pitanja o našim proizvodima, molimo vas, ne ustručavajte se da nas kontaktirate preko poruka Aliexpress pred svojim opoziv ili spora.mi ćemo pokušati učiniti sve

HRK 165.00 173.94